Sådan beskytter du dit trægulv

 

Et trægulv er uden sammenligning det smukkeste gulv, du kan vælge til dit hjem. Du skal beskytte gulvet ved at bruge måtter og tæpper.

Et trægulv kræver meget vedligeholdelse for at passe på og sikre levetiden. Dette kan gøres ved at gøre alt hvad du kan for at beskytte gulvene. Du skal tage aktivt del i at holde dit træ beskyttet. Dette skyldes, at udskiftning af trægulve kan være lige så dyrt som at lægge det.

Måtter er meget nyttige til at beskytte dit trægulv. Ved hoveddøren skal du Trætjære bruge en måtte. Dette skyldes, at folk sporer i små sten og snavser ned på trægulvet. Små sten kan slibe ind i trægulvet og virkelig skade et hoveddørområde. En måtte ved hoveddøren er den bedste mulighed for at beskytte dit trægulv.

Måtter er også den bedste mulighed for dit trægulv, når du bruger dem under benene på dine møbler. Når møbler bliver flyttet, ridser det gulvet. Ridser i trægulve er svære at få ud og reparere. Du ønsker, at dit trægulv skal forblive den elegance, det giver, og måtter vil beskytte gulvet.

Tæpper er også en god løsning til trægulvet. De er bedst, når de bruges i områder med høj trafik, hvor folk ofte går på skoven. Høj trafik slider ofte på ægte træ, og det er meget synligt på træet. Dette omfatter gange, badeværelser, køkkener og vigtigst af alt lige foran sofaen i opholdsområdet. Den bedste mulighed, når du undgår problemer med høj trafik, er at blande møblerne ofte, så de høje trafikområder ændrer sig.

Et trægulv kan beskyttes på mange enkle måder. Måtter og tæpper er de bedste løsninger til under møblerne, lige ved hoveddøren og i de meget trafikerede områder. Dette vil hjælpe dig med at forlænge levetiden på dine trægulve.